• Начало
  • Блог
  • Каква е цената на сайт за колективно пазаруване?

Каква е цената на сайт за колективно пазаруване?

Имате желание да бъдете в крак с времето, като се възползвате от възможностите, които предлага интернет и онлайн пазаруването по най-добрия начин? Няма нищо по-лесно от това. Достатъчно е да изберете един от най-изгодните варианти, както за клиентите, така и за търговците и да им предложите поле за действие, където да могат да се свързват помежду си. Такива варианти са сайтовете за колективно пазаруване, които стават все по-популярни и удобни за ползване. Каква е цената на сайт за колективно пазаруване? В 3dwebdesign.org ще видите всички възможности за изработка на такъв тип сайтове, като цените започват от 500 лв.

Каква е цената на сайт за колективно пазаруване?

Какво се включва в цената на такъв сайт? Изработването на сайт за колективно пазаруване от 3dwebdesign.org, включва всички екстри и системи за разплащане, като Epay.Bg, Easypay и Paypal, както и възможност за промяна на външния вид на сайта, според вашите виждания. Всеки има своите предпочитания за визията на един сайт и съответно пълната свобода на избор. Системата на ползване на сайтовете за групово пазаруване е лесна и удобна за ползване от всички страни, както за търговеца, предлагащ промоцията, така и за клиента.

Клиентите, от своя страна остават доволни от предлаганите намаления и предизвикват търсене, което е добре дошло за търговеца и съответно за собственика на сайта. Ако желаете да видите как работи такъв сайт и да изпробвате различни негови функционалности - вижте демо варианта на Grupovo.eu. За поръчки и за повече информация за видовете сайтове за групово пазаруване, посетете 3dwebdesign.org и не оставайте назад от съвременните начини за правене на търговия, особено когато тя носи печалба за всички.